Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεάν εξετάσεις πιστοποίησης στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων

Το Κέντρο "ΔΗΜΗΤΡΑ" Αγίου Μάμαντος θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις πιστοποίησης στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων στις 27 και 28 Αυγούστου 2020.


Οι χρήστες γεωργικών φαρμάκων που δεν έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων ή όσοι των οποίων το πιστοποιητικό έχει λήξει και ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στις επόμενες εξετάσεις για να το αποκτήσουν,  μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο "ΔΗΜΗΤΡΑ" Αγίου Μάμαντος ως και 18 Αυγούστου 2020, ημέρα Τρίτη.


Το παράβολο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας www.gsis.gr ή από το Κ.Ε.Π. της περιοχής τους (κωδικός παράβολου : 5936 -  ποσό : 25,00 ευρώ) και να το εξοφλήσουν σε οποιαδήποτε τράπεζα.
Περισσότερες πληροφορίες :
Τηλ. 23730 91 423.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα