Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν 29 άτομα το τελευταίο 24ωρο στην Κ. Μακεδονία

Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας διεξήχθησαν στην Κεντρική Μακεδονία, εκτός της Θεσσαλονίκης. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 2.543 έλεγχοι οχημάτων και 3.116 έλεγχοι ατόμων. Συνελήφθησαν 29 άτομα και βεβαιώθηκαν 745 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

 

 

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

 

Στόχος είναι η πρόληψη των κλοπών και διαρρήξεων, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ο εντοπισμός φυγόποινων, η σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων και γενικότερα η αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς. Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων πραγματοποιήθηκαν 2.543 έλεγχοι οχημάτων και 3.116 έλεγχοι ατόμων.

 

Συνελήφθησαν συνολικά 29 άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα:

-7 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,

-2 άτομα για ναρκωτικά,

-2 άτομα για παρεμπόριο,

-1 άτομο για κλοπές – διαρρήξεις και

-17 άτομα για λοιπά αδικήματα.

 

Επίσης βεβαιώθηκαν 693 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 52 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας που υπάγονται στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα