Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατασβέστηκε φωτιά στα Ν. Μουδανιά -VIDEO-

Κατασβέστηκε η φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή όπισθεν του αμαξοστασίου του Δήμου στα Ν. Μουδανιά.

Η κινητοποίηση της Δημοτικής αρχής ήταν άμεση. Στο σημείο προσέτρεξε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας της ΔΕ Μουδανιών Χ. Σαρόγλου μαζί με υπαλλήλους του Δήμου.

 

Η επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ν.Μουδανιών αλλά και της ΠΥ Πολυγύρου ήταν επίσης άμεση. Η επιχείρηση της κατάσβεσης έγινε υπό τον συντονισμό του Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Α. Κατιρτζίδη, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανάφλεξη κολώνας της ΔΕΗ, η οποία και προκάλεσε τη φωτιά.

 

 

Ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς ευχαρίστησε:

• Την Πυροσβεστική Υπηρεσία

• Το ΑΤ Ν. Μουδανιών

• Τους υπαλλήλους του δήμου, που με μηχανήματα βοήθησαν στον περιορισμό της εξάπλωσης

• Τον ιδιώτη κ. Μαναβάκη, που συνέδραμε με τα μηχανήματά του

• Τους συμπολίτες μας, που βοήθησαν με τα γεωργικά τους μηχανήματα.

 

"Με τη σημαντική βοήθεια όλων κι, ενώ ο άνεμος δεν ήταν ευνοϊκός, απετράπησαν τα χειρότερα και δεν κινδύνευσε κανείς. Τέλος, καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας θα υπάρχει ομάδα επιφυλακής στο σημείο, για να εντοπισθεί εγκαίρως τυχόν αναζωπύρωση"ανέφερε ο κ. Καρράς.

Video: halkidiki24


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα