Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Υποδοχή ΑμεΑ στις κατασκηνώσεις του Δήμου Πολυγύρου.

Μετά από επίμονες κι επίπονες προσπάθειες ο Δήμος Πολυγύρου κατάφερε να διασφαλίσει το απαραίτητο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, που θα στελεχώσει την κατασκήνωση στη Μεταμόρφωση και να προετοιμασθεί κατάλληλα για την υποδοχή των ΑμΕΑ.

 

Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξουν και να χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους, το δημιουργικό και διανοητικό δυναμικό τους μέσα από μία σειρά ψυχοπαιδαγωγικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται στο πλαίσιο του κατασκηνωτικού προγράμματος.

 

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, "η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, τους παρέχει δυνατότητες ένταξης, κοινωνικοποίησης και ενεργούς ανάμιξης στο κοινωνικό σύνολο. Μέσω των προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και Κοινωνικοποίησης επιτυγχάνεται, η ομαλή ένταξη και η αποδοχή τους, η ψυχαγωγία, η αυτονομία και η αυτοεξυπηρέτησή τους, η αυτοεκτίμηση και η ισοτιμία.

Όλοι το ίδιο θα διασκεδάσουν και ας είναι με τον δικό τους τρόπο. Τα παιδιά με αναπηρία λοιπόν μπορούν και δικαιούνται να έχουν συμμετοχή".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα