Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

«Από τον Αριστοτέλη στο Μέγα Αλέξανδρο»: η ολοκληρωμένη τουριστική πρόταση του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Ι.Τ.Β.

Στην τουριστική έκθεση Ι.Τ.Β. του Βερολίνου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα από τις 8 μέχρι και τις 12 Μαρτίου, έλαβε μέρος ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού, παρουσιάζοντας σε εκθέτες και επισκέπτες νέες πολιτιστικές διαδρομές ως έτοιμα τουριστικά πακέτα με πολλαπλές δυνατότητες επεξεργασίας.

 

Οι φιλόδοξες προτάσεις του φορέα, που έχουν δομηθεί πάνω στο διεθνώς προβεβλημένο «Αριστοτελικό Περίπατο», γρήγορα έγιναν «talk of the market» ανάμεσα τους πλέον κορυφαίους tour operators και travel agents του κόσμου και φυσικά της Γερμανίας, στην αγορά της οποίας η δυναμική διείσδυση του ξεχωριστού αυτού τουριστικού προϊόντος αποτέλεσε ζητούμενο.

 

Η διαδρομή, η οποία ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, φτάνει μέχρι τον Άθωνα και τα Αρχαία Στάγειρα, καταλήγοντας στην Αμφίπολη, παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο «τόξο πολιτισμού και ιστορίας», που εναλλάσσεται ανάμεσα σε μοναδικούς φυσικούς και αρχαιολογικούς χώρους, αναδεικνύοντας έτσι τη μακεδονική συνεισφορά στο χωροχρόνο.

 

Ο σχεδιασμός της, ο οποίος αποτελεί συνέργεια του Οργανισμού με ομοειδείς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Αμφίπολης, συνοδεύεται από εξαιρετικής ποιότητας πρόγραμμα προώθησης, το οποίο διακρίνεται από στόχευση και αυστηρά επαγγελματικό προσανατολισμό.

 

Σε αυτό το πλαίσιο Γερμανοί tour operators και travel agents αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα στην περιοχή, προκειμένου να ακολουθήσουν τα βήματα των Ελλήνων που όρισαν την παγκόσμια ιστορική πραγματικότητα, ενώ εκπρόσωποι Τύπου επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του KOUZINA 2017 την προαθωνική και αθωνική χερσόνησο για να μυηθούν στα μυστικά της μοναστηριακής κουζίνας.

 

Στο πλαίσιο του «επετειακού έτους Αριστοτέλη», ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού – πιο επαγγελματικά ώριμος από ποτέ – δείχνει να πρωτοπορεί, να κερδίζει τις εντυπώσεις, να αξιοποιεί όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το χώρο, να παρουσιάζει χειροπιαστά αποτελέσματα και να ξεχωρίζει για την ποιότητα του έργου και της προσφοράς του.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα