Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Σιθωνίας προβάλλεται στη Ρουμανία

Τη διαβεβαίωση ότι η Σιθωνία παραμένει ανεπηρέαστη από κρούσμα COVID-19, έδωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σιθωνίας Μαρία Λαθούρη - Πάργα, μιλώντας στη ρουμανική Τηλεόραση Antenna-1.

 

Τηλεοπτικό συνεργείο του συγκεκριμένου τηλεοπτικού δικτύου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Χαλκιδική, έπειτα από πρόσκληση του Τουριστικού Οργανισμού (Τ.Ο.Χ.) με σκοπό να αναδείξει τον τουριστικό προορισμό της Σιθωνίας και να ενημερώσει τους Ρουμάνους επισκέπτες για την πορεία του κλάδου εν μέσω των συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος υπογράμμισε ότι στη Σιθωνία λαμβάνονται με σχολαστικό τρόπο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις, χρησιμοποιούνται ειδικές μάσκες, προσωπίδες, γάντια και ακολουθείται πιστά ο κανόνας της αντισηψίας. 

 

Παράλληλα τόνισε ότι τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα αλλά και τα κάμπινγκ είναι πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους την καλύτερη καλοκαιρινή εμπειρία.

 

Επιπλέον, γνωστοποίησε στους πολίτες της Ρουμανίας ότι όλες οι τουριστικές υπηρεσίες στη Σιθωνία λειτουργούν πλήρως και έτσι οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν κρουαζιέρες, καταδύσεις, περιπατητικές διαδρομές, επισκέψεις στα μουσεία και στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα