Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εκρηκτικός μηχανισμός σε ΑΤΜ στη Νικήτη - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -VIDEO-

Αποκλεισμένη είναι η Νικήτη από το μεσημέρι, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται επί της επαρχιακής Οδού Σιθωνίας, μπροστά από το Δημαρχείο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε τα ξημερώματα από αγνώστους στο ΑΤΜ, χτύπησε συναγερμός και άμεσα άνδρες του ΑΤ Σιθωνίας βρέθηκαν στο σημείο.  Οι δράστες διέφυγαν και ο μηχανισμός δεν εξερράγη ποτέ.  

Ομάδα του Τμήματος εξουδετερωμένης εκρηκτικών μηχανισμών της Αστυνομίας έχει έρθει από τη Θεσσαλονίκη και επιχειρεί να απενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό.

 

Η αστυνομία από τη 1 το μεσημέρι έχει κλείσει την επαρχιακή οδό Σιθωνίας και παρά την κίνηση και των όγκο των οχημάτων η κυκλοφορία εκτρέπεται μέσα από τον οικισμό. 

 

Ολόκληρη η περιοχή του κέντρου της Νικήτης είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, Γεώργιος Παπαδόπουλος.

του Θοδωρή Δούκα

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα