Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιμελητήριο: Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Σωματείο Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων

Στη δωρεά υγειονομικού υλικού προς το Σωματείο Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Νομού Χαλκιδικής μετά από αίτημά τους προχώρησε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.



Βάσει των υγειονομικών διατάξεων και την λήψη απαραίτητων μέτρων που προβλέπει το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών καθώς και ο ΕΟΔΥ, προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊου COVID – 19, τίθενται συγκεκριμένες προϋποθέσεις και περιορισμοί για τη διενέργεια θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης θεωρητικών εξετάσεων και δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς .

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, αναγνωρίζοντας ότι η Δημόσια υγεία είναι υπέρτατο αγαθό για όλους μας και λαμβάνοντας υπόψη της και την πολύμηνη αποχή του κλάδου από την άσκηση των δραστηριοτήτων του, γεγονός που έχει πλήξει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό όλα τα μέλη του, έκανε αποδεκτό το αίτημα του Σωματείου για δωρεά υγειονομικού υλικού και προχώρησε στην χορήγηση 1.000 μασκών και 2.000 γαντιών, προκειμένου κατά την επαναλειτουργία τους να αποφύγουν ένα επιπλέον κόστος και να επανέλθουν με ασφάλεια στην εργασία τους .

Το υγειονομικό υλικό παρέδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης στο προεδρείο του Σωματείου, στον Τριαντάφυλλο Πλιάκο και στον Μιχαήλ Δαλαβέρα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα