Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Έρευνες για τον εντοπισμό 63χρονου ψαρά στον Τορωναίο κόλπο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σε εξέλιξη είναι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 63χρονου ψαρά, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από χθες το απόγευμα, όταν πήγε για ψάρεμα με μικρό αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλυβών και Γερακινής.Ο 63χρονος ψαράς δεν επέστρεψε έως το βράδυ και οι συγγενείς του απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες που αυτή την ώρα διεξάγονται από αέρος, ξηράς και θαλάσσης με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλυβών και Γερακινής.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ένα αλιευτικό σκάφος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού και ελικόπτερο.

Σε επιχείρηση έρευνας για τον αλιέα συνδράμει η ΕΟΔ από την Κεντρική Διοίκηση, στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού Σώματος. Η ΕΟΔ συμμετέχει στην επιχείρηση με το διασωστικό σκάφος Rescue 1, με τριμελές πλήρωμα και πεζοπόρο κλιμάκιο για παράκτιες έρευνες.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα