Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Μάλαμα: Δεν αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα η λειτουργία του Α.Τ. Ιερισσού

Απάντησε σήμερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην ερώτηση που είχε κατατεθεί η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας του Α.Τ. Ιερισσού.

 

Όπως επισημαίνει η κ. Μάλαμα από την απάντηση καθίσταται σαφές ότι για την κυβέρνηση το θέμα δεν αποτελεί προτεραιότητα. Στην απάντηση του υπουργείου αναφέρεται χαρακτηριστικά, “…η αστυνόμευση της διαλαμβανόμενης στην εν θέματι ερώτηση περιοχής, επιτυγχάνεται από τα αναβαθμισμένα, σε αστυνομικό προσωπικό και μέσα, Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Ουρανούπολης…”.

Η κ. Μάλαμα αναφέρει: "Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να υπεκφεύγει σε σχέση με το θέμα ζητώντας από τον Δήμο Αριστοτέλη να μεριμνήσει για την δωρεά κτιρίου στέγασης. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι “σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δωρεάς -από τον Δήμο Αριστοτέλη- ακινήτου για τη στέγαση του ως άνω Αστυνομικού Τμήματος, ενώ, προς τον σκοπό ολοκλήρωσης της, τυγχάνει σχετική αλληλογραφία μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και του εν λόγω Δήμου”. Με άλλα λόγια, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει τους πολίτες της Ιερισσού ότι και φέτος το καλοκαίρι δεν πρόκειται να λειτουργήσει το αστυνομικό τμήμα και παραπέμπει το ζήτημα στην… αλληλογραφία με τον Δήμο".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα