Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Μάλαμα: Συνάντηση με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο

Με συμβασιούχους εργαζόμενους ως επικουρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής συναντήθηκε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, στο πλαίσιο της διαρκούς παρακολούθησης των προβλημάτων και των αναγκών των δομών δημόσιας υγείας του νομού.

 

Οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι ανήκουν στην κατηγορία του λοιπού επικουρικού προσωπικού του Υπουργείου Υγείας κι αποτελούν μία από τις τρεις κατηγορίες συμβασιούχων του Νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι αυτοί, όπως κι όλοι οι συμβασιούχοι του Νοσοκομείου καλύπτουν πάγιες και διαρκείς λειτουργικές και διοικητικές ανάγκες. Όπως υπογράμμισαν οι εργαζόμενοι, θα πρέπει άμεσα να δοθεί μία λύση στην εργασιακή επισφάλεια τους, με δεδομένο ότι έχουν αποκτήσει μία σημαντική εμπειρία στην εργασία τους που δεν πρέπει να χαθεί.



Η Κυριακή Μάλαμα τόνισε από την πλευρά της ότι οι 100 συμβασιούχοι του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής αποτελούν σημαντικό ανθρώπινο κεφάλαιο για την μεγαλύτερη δομή υγείας του νομού και θα πρέπει να διασφαλιστεί η συνέχεια στην εργασία τους. Όπως υπογράμμισε, οι διαφορετικές κατηγορίες συμβάσεων ορισμένου χρόνου, διαφορετικών υπουργείων αποτελεί ανορθολογισμό που δεν βοηθάει το Νοσοκομείο να λειτουργήσει. Η στελέχωση αυτών των θέσεων με μόνιμο προσωπικό θα πρέπει να είναι η βασική επιδίωξη, με έμφαση στην αξιοποίηση της εμπειρίας όλων των συμβασιούχων που στηρίζουν το Νοσοκομείο επί χρόνια


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα