Τρίτη, 12 Μαϊος 2026

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική : "Άσπρισε" ο δρόμος από το χαλάζι -VIDEO-

Η Χαλκιδική δέχτηκε από το μεσημέρι το κύμα κακοκαιρίας και πολλές περιοχές επλήγησαν από έντονη χαλαζόπτωση.

Έντονο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης. Από την έντονη χαλαζόπτωση ο δρόμος άσπρισε και  τα αυτοκίνητα σταμάτησαν δεξιά και αριστερά του δρόμου μέχρι να περάσει το κύμα.



 

 

Στον Ταξιάρχη το τοπίο μοιάζει με χιονισμένο, καθώς το χαλάζι κάλυψε δρόμους και χωράφια. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν και περιοχές της νότιας Καλαμαριάς, όπως τα Σήμαντρα και την Πορταριά, όπου υπάρχουν καλλιέργειες με βερίκοκα. Στην Ορμύλια επλήγησαν και ελαιοκαλλιέργειες.


🎞️ Σύζευξη αρχαίων πολιτισμών, όπως αυτοί της Ελλάδας και της Γεωργίας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου, στις 20:00, στην πλατεία του Πύργου Προσφορίου της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, μέσω μιας αφηγηματο-χορευτικής παράστασης, αφιερωμένης στην οινική παραγωγή του Άθωνα και του Καύκασου.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα