Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Κασσάνδρας: Καμιά ανοχή σε όσους πετούν αδρανή και ογκώδη

Τις τελευταίες ημέρες στην Κασσάνδρα καταγράφηκαν απαράδεκτες εικόνες που προσβάλλουν την αισθητική και παρεμποδίζουν την ομαλή πορεία του τόπου προς την κανονικότητα του καλοκαιριού.

Ασυνείδητοι και επιπόλαιοι χειρισμοί από κάποιους, έχουν οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο, με ογκώδη απορρίμματα στους δρόμους και τους αγρούς και με αδρανή υλικά οπουδήποτε.

 

Η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά είναι ξεκάθαρη:

"Δεν θα πω μόνο ότι λυπάμαι γι'αυτή την απαράδεκτη,επιπόλαιη, ασυνείδητη, επικίνδυνη και εξοργιστική τακτική.

Ξεκαθαρίζω ότι η Δημοτική διοίκηση της Κασσάνδρας δε θα χαριστεί σε κανέναν.

Όποιος εντοπιστεί να πετάει ογκώδη και αδρανή ανεξέλεγκτα,θα διώκεται ποινικά.

Δεν θα αφήσουμε την Κασσάνδρα που με τόσο κόπο,αγώνα,κόστος και προσπάθεια καθαρίσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα,να μετατραπεί σε χωματερή,σε καταυλισμό και σε εστία μόλυνσης.

Δεν θα επιτρέψουμε να αδικούνται οι νομοταγείς και ευσυνείδητοι συμπολίτες μας,οι οποίοι δαπανούν χρηματικά ποσά για να μεταφέρουν αυτού του είδους τα απορρίμματα τους στους ειδικούς χώρους εναπόθεσης, εις βάρος όσων κουτοπόνηρα παρανομούν.

Ως Δήμαρχος Κασσάνδρας είμαι κάθετη σ'αυτό. Όποιος εντοπιστεί να παρανομεί θα διωχθεί ποινικά και το κόστος του προστίμου θα είναι μεγάλο.

Η Κασσάνδρα θα παραμείνει καθαρή και θα παραμείνει στην κορυφή της Τουριστικής κλίμακας της χώρας.

Ως εδώ!" 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα