Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καλάνδρα: Εθελοντική δράση από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου

 Αποφάσισαν να αλλάξαν όψη στην είσοδο της Καλάνδρας και ανέλαβαν δράση!

Με πρωτοβουλία του προέδρου και του συμβουλίου της Καλάνδρας σε συνεργασία με τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της Καλάνδρας φυτεύτηκαν λουλούδια, τα οποία προμήθευσε ο Δήμος Κασσάνδρας και καλλωπίστηκε η είσοδος του χωριού. 

Με φτυάρια, τσάπες και πολύ μεράκι οι εθελοντές έδωσαν χρώμα στην Καλάνδρα που είναι και φέτος έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της. 

Ο πρόεδρος της Κοινότητας, Σάκης Πουλιος σχολίασε:  "Ευχαριστούμε πρώτα από όλα την διοίκηση του δήμου για τα λουλούδια, που χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί τίποτα, τον Χρήστο Σπανό για το χώμα, τον Μανωλα Δημήτρη με το Bobcat, τον Καραγιωργη Κώστα ιδιοκτήτη του beachbar zattero που μας δρόσισε με νερά και χυμούς για όλους και όλα αυτά φυσικά δεν θα γινόταν χωρίς τους εθελοντές: Γερακινα Ε. , Λεμόνια Γ. ,Δήμητρα Ε. ,Αθήνα Μ. ,Λία Σ. , Σπύρος Π. , Καρινα, Μαρία Χ, Συλβία, Σάκης Π. , Δημήτρης Μ. , Κώστας Π. , Χρήστος Τ. , Ξενοφών Α. , Θωμαή Π., Στέλιος, Νίκος Π. Και οι μικρές μας φίλες Χριστίνα και Μελίτα. Αν ξεχάσαμε κάποιον ζητάμε συγγνώμη. Σας ευχαριστούμε όλους." 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα