Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έργα οδοποιίας και αποχέτευσης στο Δήμο Πολυγύρου 7 εκ. ευρώ

Υπογράφτηκε την Παρασκευή η σύμβαση για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Δουμπιά - Καλαμωτού, ένα έργο πνοής για τους αγρότες του Δήμου Πολυγύρου, με το οποίο δίδεται διέξοδος για τα κτήματά τους και προς τις όμορες περιοχές.

 

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 930.000 ευρώ και χρηματοδοτείται ολοκληρωτικά από ευρωπαϊκούς πόρους.

Εν συνεχεία τη Δευτέρα 18 Μάιου θα εγκριθούν, από την οικονομική επιτροπή, οι όροι δημοπράτησης για το έργο Αγροτικής οδοποιίας Γαλαρινού -Βασιλικών, συνολικού προϋπολογισμού 1.040.000 ευρώ, όπως επίσης και το έργο συλλογής μεταφοράς λημμάτων Ολύνθου (Αποχετευτικά Δίκτυα) και έργο επεξεργασίας και διάθεσης λημμάτων Ολύνθου (Βιολογικός Καθαρισμός), συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ.

 

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος ανέφερε: "Προχωράμε στην έμπρακτη και συνεχή στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Ενώ οι βιολογικοί καθαρισμοί και τα αποχετευτικά δίκτυα είναι έργα ουσίας για μας με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα οποία συμβάλλουν, τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και της δημόσιας υγείας. Πρόθεσή μας είναι να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών μας". 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα