Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Eργασίες αποκατάστασης από την κακοκαιρία σε περιοχές της Χαλκιδικής

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προξένησε κακοκαιρία του Απριλίου σε περιοχές της Χαλκιδικής και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας.



Τα έργα υλοποιούνται στην Κασσάνδρα, στη Σιθωνία, στο Άγιον Όρος, στο Κιλκίς, στον Λαγκαδά και στην Ημαθία ανέφερε ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης.



«Οι περιοχές αυτές έχουν κηρυχθεί ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, συνεπώς ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης των έργων είναι έξι μήνες», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ειδικότερα, πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης της οδοποιίας λόγω των πλημμυρών, αποκαταστάσεις πρανών, καθαρισμοί λιμανιών και ρεμάτων.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αποστολής των τεχνικών δελτίων για τα εν λόγω έργα, προκειμένου να εγκριθούν οι εργασίες και να δοθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα