Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Τα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου είναι έτοιμα για τα μαθημάτα

Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν ληφθεί στα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου για να υποδεχθούν τις τάξεις των μαθητών που πρόκειται να λειτουργήσουν.

 

Έτσι από 5/3/2020 με σχετικές συμβάσεις η Α/βαθμια όσο και η Β/βαθμια Σχολική Επιτροπή έχουν προβεί στην προμήθεια επαρκούς ποσότητας προϊόντων υγειονομικού υλικού για να υπάρχει ετοιμότητα κατά το άνοιγμα των σχολικών μονάδων.

 

Τα υλικά αυτά μαζί με το επιπρόσθετο υλικό (αντισηπτικά) που εστάλη από το Υπουργείο Παιδείας βρίσκεται στα χέρια των διευθυντών των σχολείων.

Στο μεταξύ, έχουν ήδη γίνει πολλαπλές απολυμάνσεις από εξειδικευμένο προσωπικό των αιθουσών, των αυλών και των κοινοχρήστων χώρων όλων των σχολικών μονάδων, ενώ έχει προγραμματιστεί η ανά διήμερο απολύμανση των αιθουσών που θα χρησιμοποιηθούν.

 

Έχει γίνει προμήθεια θερμομέτρων υπερύθρων, τα οποία θα έχουν και θα χρησιμοποιούν οι σχολικοί φύλακες, ενώ με την επανέναρξη των μαθημάτων θα γίνουν εκτενείς υποδείξεις τήρησης των κανόνων υγιεινής και των απαιτούμενων ενεργειών προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα.

 

Ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Βορδός ανέφερε: "Θα ήθελα δε να ευχαριστήσω τους Προέδρους και τα μέλη των σχολικών επιτροπών, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων αλλά και όλους όσους κοπίασαν για να έχουμε την παρούσα ετοιμότητα".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα