Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Αστ. Ζωγράφος ζητεί τη συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη για την ενίσχυση του Νοσκομείου

Σειρά πρωτοβουλιών και μέτρων έλαβε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, παρά τη χαλάρωση των μέτρων που επίκειται τις προσεχείς εβδομάδες. 

 

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και της σταδιακής άρσης των μέτρων και στο πλαίσιο της πρόληψης, με σχετική επιστολή του ο κ. Ζωγράφος ζήτησε, ως Μητροπολιτικός Δήμος της Χαλκιδικής, από το υπουργείο Υγείας και το αρμόδιο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δυο κινητές μονάδες νοσηλευτών για το προληπτικό έλεγχο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

 

Επίσης ο κ. Ζωγράφος αναφέρει:

"Θερμά ευχαριστώ το Θάνο Μαρτίνο- Διοικητή του Αγ.Όρους και Ιδρυτή και Διαχειριστή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ- , διότι ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής Τεχνικό και Ηλεκτρονικό εξοπλισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες -λόγω Covid 19-ανάγκες του. Παράλληλα αναπτύξαμε πρωτοβουλίες και έχουμε ξεκινήσει επαφές και διαδικασίες για να πετύχουμε τη χρηματοδότηση, από τον κ Ιβαν Σαββίδη, για τις κτιριακές και ιατρικές ανάγκες του Νοσοκομείου μας, μιας και δραστηριοποιείται πλέον επιχειρηματικά στο Νομό μας.

 

3) Η δράση των δωρεάν γευμάτων, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δήμου μας, θα αυξηθεί αριθμητικά για το επόμενο δεκαπενθήμερο και με χορηγία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε έτοιμα γεύματα , την οποία ευχαριστούμε πολύ. Τέλος ένα μεγάλο και ουσιαστικό ευχαριστώ στους εθελοντές του Δήμου, που στέκονται δίπλα μας την περίοδο αυτή, τόσο για τη διανομή των γευμάτων, όσο και για τις απολυμάνσεις των δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων μας που ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα