Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ν.Προποντίδας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας, δέχεται καθημερινά τις δωρεές επιχειρήσεων, συλλόγων και ιδιωτών.

 

Το δίκτυο μελισσοκόμων Beepathnet του Δήμου Νέας Προποντίδας προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μας 160 βαζά μέλι (300gr), τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες των δικαιούχων σε επόμενες διανομές.

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν και τον κύριο Γκετσέρη Παύλο, ιδιοκτήτη του ομώνυμου Super Market στα Νέα Πλάγια, για την ευγενική του προσφορά σε 20 κιλά αλεύρι, 48 τεμάχια μακαρόνια και 20 τεμάχια γάλα εβαπορέ, τα οποία θα μοιραστούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε επόμενες μηνιαίες διανομές. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020.

 

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν τα μέλη του δικτύου μελισσοκόμων Beepathnet του Δήμου Νέας Προποντίδας για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια τους! Η στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας αλλά και των συμπολιτών μας που είναι σε δύσκολη θέση λόγω των έκτακτων συνθηκών, αποτελεί το κύριο μέλημα του Δήμου μας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα