Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας

Συνεχίζονται οι προσφορές επιχειρήσεων και ιδιωτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας.

 

Από την χορηγία του κυρίου Καλαμίδα Κώστα συνολικού κόστους 3.300€ αγοράστηκαν διάφορα προϊόντα. Η επιχείρηση "Ε. Καλαμίδας και ΣΙΑ ΟΕ" προσέφερε, επίσης, σοκολατένια πασχαλινά αυγά για τα μικρά παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα οποία θα διανεμηθούν από τις Δημοτικές Ενότητες των Νέων Μουδανιών, Νέας Τρίγλιας και Καλλικράτειας, την Μεγάλη Τετάρτη.

 

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση του κυρίου Καλαμίδα και τον ίδιο προσωπικά για την ιδιαίτερη ευαισθησία και στήριξη στις ευάλωτες ομάδες του Παντοπωλείου μας.

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν επίσης τον κύριο Εδιάρογλου Ισαάκ για την ευγενική του χορηγία σε γάλα εβαπορέ (144 τμχ), τα οποία θα μοιραστούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε επόμενη μηνιαία διανομή. 

 

Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στους συμπολίτες σας έμπρακτα και να βοηθήσετε τις οικογένειες που έχουν ανάγκη επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23730 – 24524.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα