Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσφορές επιχειρήσεων στα δωρεάν γεύματα του Δήμου Πολυγύρου

Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Δήμος Πολυγύρου για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του με δωρεάν γεύματα, βρήκε άμεσα μεγάλη και θετική ανταπόκριση, τόσο από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, όσο και από επιχειρήσεις εκτός Δήμου.

 

Ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος αναφέρει: 

"Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον προσωπικό μου φίλο, Διαμαντή Μασούτη και στην εταιρεία του Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε για τη γενναία και πλούσια προσφορά του σε τρόφιμα. Την Εταιρεία FAMILY Α.Ε, την Εταιρεία Ηλίας ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ κ ΥΙΟΙ Ο.Ε, την Εταιρεία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Ε, την Εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΣΟΥΚΗ Ο.Ε, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας κι ενισχύουν καθημερινά τη τροφοδοσία για τα ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις Εταιρείες ΑΦΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ Ο.Ε και Autohellas Hertz για τη ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση ΔΥΟ (2) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ για τη διανομή των γευμάτων.

Ευχή όλων μας είναι το παράδειγμα των παραπάνω επιχειρήσεων να το ακολουθήσουν και άλλες τοπικές μας επιχειρήσεις , όπως επίσης και συμπολίτες μας. 

Οι ανάγκες είναι μεγάλες αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, μόνο έτσι θα νιώσουμε χρήσιμοι|" 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα