Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Παρατηρητήριο για την πανδημία δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Παρατηρητήριο Χαλκιδικής των επιπτώσεων από την πανδημία δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, με στόχο την αμφίδρομη ενημέρωση, επίβλεψη, καταγραφή και επίλυση όλων των προβλημάτων που παρουσιάζονται ή θα παρουσιαστούν στο άμεσο μέλλον.


Σε ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής αναφέρονται τα εξής:

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συμβάλλει στην αποτελεσματική λειτουργία του Παρατηρητηρίου για τον Covid19 που αποφάσισε να δημιουργήσει και λειτουργεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, δραστηριοποιείται και δημιουργεί το "Παρατηρητήριο Χαλκιδικής των επιπτώσεων από την πανδημία" που οι συνέπειές της είναι σημαντικές και αγγίζουν τους σημαντικότερους τομείς της καθημερινότητάς μας: Υγεία - Εργασία - Οικονομία - Παιδεία - Πρωτογενή τομέα - Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
Με αυτή τη λογική και αυτόν τον σχεδιασμό οι πολίτες της Χαλκιδικής έχουν στη διάθεσή τους ένα πολυεπίπεδο μέσο (email, facebook, messenger, άμεση και προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία) ώστε από κοινού να ενημερωνόμαστε, να καταγράφουμε, να επιλύουμε προβλήματα αλλά και να δημιουργούμε άμεσα, αποτελεσματικές κοινωνικές και πολιτικές δράσεις στήριξης της πληττόμενης κοινωνίας της Χαλκιδικής.

Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας, να επικοινωνούν μαζί μας για προβλήματα που εντοπίζουν ή αντιμετωπίζουν στο χώρο της υγείας, της εργασίας, της παιδείας, στον πρωτογενή τομέα και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (υπερήλικες, άνεργοι, άστεγοι κλπ) είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά με τους παρακάτω τρόπους:


Ηλεκτρονικά
- email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Facebook: Παρατηρητήριο Χαλκιδικής

Τηλεφωνικά
- Για τους δημότες Πολυγύρου: Κυργιαφίνης Δημήτρης - 6945 437726
- Για τους δημότες Ν. Προποντίδας: Πλαγιανός Δημήτρης - 6972 175857
- Για τους δημότες Κασσάνδρας: Πέγιος Κλεάνθης - 6907 206730
- Για τους δημότες Σιθωνίας: 6945 695721
- Για τους δημότες Αριστοτέλη: Παντελής Δημήτρης 6979 003172."

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα