Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Σιθωνίας ζητεί στήριξη της περιφέρειας και των υπουργείων

Ο Δήμος Σιθωνίας δέχτηκε το Σαββατοκύριακο έντονες βροχοπτώσεις και τεράστιες ποσότητες νερού από την κακοκαιρία.


Αποτέλεσμα αυτών των ακραίων καιρικών φαινομένων ήταν να προκληθούν καταστροφές σε έργα υποδομής, όπως στο κεντρικό οδικό δίκτυο αλλά και στο αγροτικό, σπίτια πλημμύρισαν και για άλλη μια φορά σημειώθηκαν κατολισθήσεις και δρόμοι κόπηκαν στα δύο.

Ο δήμαρχος Κυπ. Ντέμπλας αναφέρει:

"Η Σιθωνία σε διάστημα 8 μηνών είναι η τρίτη φορά που πλήττεται.
Ο Δήμος είναι στο κόκκινο και χρειάζεται πλέον σημαντικές παρεμβάσεις, με την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας έτσι ώστε να θωρακίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την περιοχή μας και να προφυλάξουν τις περιουσίες, τις ζωές των συμπολιτών μας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών μας.
Ζητούμε την στήριξη της περιφέρειας και των συναρμόδιων υπουργείων για την υλοποίηση των σημαντικών αυτών παρεμβάσεων την άμεση χρηματοδότηση της Σιθωνίας για να αντιμετωπιστούν τα θέματα που προέκυψαν και προκύπτουν από τις θεομηνίες .
Η Δημοτική αρχή καθώς και η περιφέρεια ήταν παρούσες από την πρώτη στιγμή μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πυροσβεστική Υπηρεσία, Εθελοντικές Ομάδες, προσωπικό πολιτικής προστασίας, τους οποίους και ευχαριστώ πολύ."

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα