Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οργανώνονται τα Κέντρα Υγείας της Χαλκιδικής για τον κορωνοϊό

Στην εγκατάσταση χώρων έξω από τα κτίρια για την εξέταση πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού προχώρησαν τα Κέντρα Υγείας Κασσάνδρας και Αγίου Νικολάου.

 

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη αντιμετώπιση κάθε πιθανού κρούσματος COVID-19 στην Κασσάνδρα, ο Δήμος Κασσάνδρας τοποθέτησε στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας προκάτ κοντέινερ.

Με μέριμνα του Δήμου Κασσάνδρας, αύριο το προκάτ θα απολυμανθεί, τη Δευτέρα θα ηλεκτροδοτηθεί και οι γιατροί του Κέντρου Υγείας θα το μετατρέψουν σε εξεταστήριο. Στόχος είναι σε περίπτωση πιθανού κρούσματος, η πρώτη επαφή να γίνεται στο συγκεκριμένο εξεταστήριο ούτως ώστε ο εσωτερικός χώρος του Κέντρου Υγείας να μην επιβαρυνθεί.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: "Ευχαριστούμε την κοινότητα Ν. Φώκαιας και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Καπετάνιο για την παραχώρηση του προκάτ το οποίο τοποθετήσαμε έξω από το Κέντρο Υγείας. Ευχαριστούμε επίσης και τον επιχειρηματία κ. Ηλία Κύρλα για την μεταφορά του καθώς και τον επιχειρηματία κ. Αργύρη Νικολαΐδη γιατί χωρίς την συμβολή τους θα ήταν δύσκολο να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο εγχείρημα το οποίο συντόνισε η Πολιτική Προστασία του Δήμου και ευχαριστώ γι'αυτο τον υπεύθυνο κ. Χρήστο Σερέτη. Παράλληλα ευχαριστώ τη Διευθύντρια του Κ.Υ κ. Σοφία Δημοπούλου για την άψογη συνεργασία."

 

Στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου τοποθετήθηκε ξύλινη κατασκευή στον αύλειο χώρο για την υποδοχή πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού. 

Η ξύλινη κατασκευή είναι προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου "Η Βουρβουρού" και τα μέλη του βοήθησαν στο στήσιμο. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα