Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου για τριήμερο στη βόρεια Χαλκιδική

Λάτρης της βόρειας Χαλκιδικής αποδεικνύεται ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, καθώς βρίσκονται από την Παρασκευή στην περιοχή και συμμετέχουν σε διάφορες κομματικές και άλλες εκδηλώσεις.

 

Την Παρασκευή το βράδυ ο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,  Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Αριστοτέλη και στην οποία συμμετείχαν όλα τα στελέχη της ΝΔ στο νομό.

Ο κ. Γεωργιάδης  ήταν λάβρος κατά της κυβέρνησης τονίζοντας ότι φόρτωσε στον ελληνικό λαό με νέα μέτρα  3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και τα στελέχη της πανηγυρίζουν εδώ και τρεις μέρες ότι ξαναγυρίζει η τρόικα. «Οι άνθρωποι που θα εξόριζαν την τρόικα, που θα την καταργούσαν και κατηγορούσαν εμάς γερμανοτσόλιάδες, τώρα πανηγυρίζουν  που τα κατάφεραν να γυρίσει η τρόικα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν παράλειψε να στηρίξει για μια ακόμη φορά την επένδυση στα μεταλλεία Κασσάνδρας, με τους μεταλλωρύχους που είχαν κατακλείσει την αίθουσα να τον αποθεώνουν. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολος Τζηρίτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αριστοτέλη, Βασίλης Μοσχόπουλος, ο βουλευτής Χαλκιδικής ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, ο αντιπεριφερειάρχης, Ιωάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μακεδονίας Στέλιος Βαλιάνος και ο πρώην βουλευτής, Ευθύμης Καρανάσιος.

 

Το πρωί της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης εκκλησιάστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό στην Αρναία συμμετέχοντας στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερισσού κ.κ.Θεοκλήτου.

 

 

Σχόλιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής σχολιάζοντας την  επίσκεψη Γεωργιάδη αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Χωρίς καμιά διάθεση παρέμβασης στα εσωτερικά σας, αλλά με αφορμή την επίσκεψη και κυρίως την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στην Αρναία, θα προτείναμε να προσκαλείτε άλλα, σοβαρά στελέχη σας ώστε η όποια κριτική μας για αυτά που λένε αλλά και οι εκδηλώσεις σας να έχουν μια - ελάχιστη - αξία. Να μην είναι κενού περιεχομένου».

 

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα