Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Άμεση επάνδρωση του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας ζητεί ο Απ. Πάνας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Κοινοβουλευτική αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας προς τους υπουργούς Υγείας και Εσωτερικών προωθώντας τους την επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσανδρινού, με την οποία εκτίθεται το πρόβλημα της έλλειψης διασωστών στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, με αποτέλεσμα τα ασθενοφόρα που διαθέτει το Κέντρο Υγείας, να μη μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.Σε μια περιοχή που κατακλύζεται από τουρίστες ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες και παράλληλα χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες γεωμορφολογικές συνθήκες, τα ασθενοφόρα, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό, αργούν να φτάσουν στον προορισμός τους και εν ολίγοις υπολειτουργούν.

Όπως επισημαίνει ο κ. Πάνας, οι κάτοικοι μένουν χωρίς άμεση φροντίδα με αποτέλεσμα η υγεία πολλών συμπολιτών μας να κινδυνεύει.

"Το Υπουργείο και έπειτα από τη μαζική απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, οφείλει να λάβει επιτέλους τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Η Υγεία πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα κάθε Κυβέρνησης" αναφέρει.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα