Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική την έκθεση Romexpo 2020 του Βουκουρεστίου

Με στόχο την ανερχόμενη τουριστική αγορά της Ρουμανίας η Χαλκιδική δίνει μια δυναμική παρουσία στην έκθεση Romexpo 2020.

 

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής και Σύλλογοι του νομού από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου θα προωθήσουν το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής, καθώς οι Ρουμάνοι τουρίστες ενδιαφέρονται για τις ομορφιές της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Εξάλλου, το τουριστικό ρεύμα από την Ρουμανία αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να αυξηθεί και το 2020.

Στο Βουκουρέστι βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος και εκπρόσωποι τω ν Συλλόγων Ενοικιαζομένων Νικήτης, Σάρτης και Αμμουλιανής. 

Το περίπτερο της Χαλκιδικής στην έκθεση επισκέφθηκε η Πρέσβης της Ελλάδος Σοφία Γραμματά, η οποία το βράδυ της Πέμπτης διοργάνωσε στην Ελληνική Πρεσβεία εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα