Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά στολών στην ομάδα ΔΙΑΣ Χαλκιδικής από την ΣΑΝΗ ΑΕ

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής στέκεται αρωγός στις υπηρεσίες που δοκιμάζονται καθημερινά και αποτελούν την αιχμή του δόρατος της αστυνομίας ενώ παράλληλα είναι η βιτρίνα της στον πολίτη.

Αντιλαμβανόμενη λοιπόν, τις διαρκείς ανάγκες των στελεχών των ομάδων Ο.Π.Κ.Ε και ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι 24 ώρες το 24ωρο αντιμετωπίζουν από την απλή μορφή παραβατικότητας μέχρι σκληρούς κακοποιούς, έρχεται να συμπαρασταθεί στο δύσκολο έργο τους με ουσιαστικό τρόπο.

 

Μέσα σε δύο χρόνια, κατάφερε να εξοπλίσει με στολές, μπότες και ατομικά φαρμακεία τους συναδέλφους αστυνομικούς δείχνοντάς τους ότι, σε καιρούς οικονομικής καχεξίας, υπάρχουν κάποιοι που πράττουν και όχι απλά χαρίζουν λόγια.

Το περασμένο Σάββατο παραδόθηκαν στις ομάδες ΔΙΑΣ 15 ποιοτικές στολές αυξημένης προστασίας για τους δικυκλιστές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΣΑΝΗ Α.Ε που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή της στην Ελληνική Αστυνομία.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα