Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το 2ο Νηπιαγωγείο Μουδανιών στο eTwinning – Μουσική Πινακοθήκη

Aπονεμήθηκε στο 2ο Nηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών και στη νηπιαγωγό Μιχαλάρου Κυριακή η ετικέτα ποιότητας για το έργο eTwinning – Μουσική Πινακοθήκη.

 

Το έργο ήταν ένα μουσικό ταξίδι με συνοδοιπόρους, παιδιά από 11 Νηπιαγωγεία από όλη την Ελλάδα.

 

Μέσα από διαδικτυακές συναντήσεις και δραστηριότητες ενταγμένες στο πρόγραμμα e- twinning, τα παιδιά του κάθε νηπιαγωγείου, παρουσίασαν στους άλλους τις μουσικές τους δημιουργίες,  συνεργάστηκαν στην απόδοση κίνησης σε πίνακες ζωγραφικής κ τους ζωντάνεψαν με μουσική επένδυση. Αυτός ήταν και ο τελικός στόχος του προγράμματος: Μία μουσική πινακοθήκη!

 

Oι περσινοί μαθητές θα μπορούν να παραλάβουν από το νηπιαγωγείο την ετικέτα ποιότητας με το όνομα τους. 

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην πλατφόρμα του twinspace για να δείτε το ολοκληρωμένο πλέον έργο μας στο eTwinning: «Μουσική Πινακοθήκη»!

https://twinspace.etwinning.net/12461/home αλλά και στο blog του σχολείου http://haroumenesfatsoules.blogspot.gr/search/label/eTwinning-

 

Φέτος το 2ο νηπιαγωγείο κάνει πάλι πρόγραμμα eTwinning και μάλιστα ευρωπαϊκό με τίτλο <<kids advertising healthy food>>.

Συγχαρητήρια στη νηπιαγωγό και τους μικρούς μαθητές της για την προσπάθειά τους.

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα