Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Έρχονται χιόνια και στη Χαλκιδική

Επιδεινώνεται ο καιρός από αργά τη νύχτα της Τρίτης και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις, του θυελλώδεις ανέμους και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Αν και η κακοκαιρία δε θα κρατήσει για πολύ, η Χαλκιδική θα βρίσκεται το επίκεντρο από Τετάρτη βράδυ. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ενδέχεται να χιονίζει ακόμα και σε περιοχές με χαμηλότερα υψόμετρα στο νομό.

Αναλυτικά:

Από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης (05-02-2020) στα ορεινά-ημιορεινά της βόρειας χώρας και στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Από το μεσημέρι βαθμιαία οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν σε όλα τα ορεινά, στα ημιορεινά της κεντρικής χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια. Οι χιονοπτώσεις πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους πυκνές κυρίως στα βόρεια.

 Την Πέμπτη (06-02-2020), οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στις προαναφερθείσες περιοχές (της παρ 1α) ενώ παράλληλα αναμένεται να σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 200-400 μέτρα και πιθανώς πρόσκαιρα από το απόγευμα και σε πεδινές περιοχές) στην κεντρική, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια όπου θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους πυκνές.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα