Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ημερίδα για το δημογραφικό και την οικογένεια στον Πολύγυρο

Με επιτυχία διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, η ημερίδα «Δημογραφικό – Οικογένεια» που διοργάνωσε από κοινού ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυγύρου και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

 

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων συλλόγων, οργανώσεων, φορέων και κόσμου, επιτέλεσε τον σκοπό της και κατενθουσίασε το κοινό. Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη συναισθήματα και αγάπη.

 

Την έναρξη της εκδήλωσης προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυγύρου, Ιωάννα Βορδού, ενώ τον συντονισμό της ημερίδας ανέλαβε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου, αντιδήμαρχος. Χρήστος Βορδός.

Εισηγητές – ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ, Ιωάννης Τσίκουλας, ο οποίος ανέπτυξε την θεματολογία «Ιδανική Οικογένεια: τρία παιδιά», η Φιλόλογος του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου, Μαρία Καραμπατάκη, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Οικογένεια … ευλογία ζωής» και ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος όπου ανέπτυξε το θέμα «Δημογραφικό και Εθνική Ασφάλεια».

 

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και η Βυζαντινή και παραδωσιακή Χορωδία του Δήμου Πολυγύρου που με τα τραγούδια της έδωσε μια χαρούμενη νότα και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα στους ομιλητές, ενώ εκ μέρους του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής , ο Πρόεδρος του προσέφερε αντιπροσωπευτικά αγροτικά προϊόντα του νομού μας καθώς και έντυπο υλικό του επιμελητηρίου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα