Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Κασσάνδρα στο Δήμο Δυρραχίου Αλβανίας

Η αλληλεγγύη του Δήμου Κασσάνδρας προς τους σεισμόπληκτους του δήμου Δυρραχίου Αλβανίας εκφράστηκε μέσα από την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας, που τόσο έχουν ανάγκη μετά την τραγωδία που βίωσαν στις 26 Νοεμβρίου 2019.

Ο Δήμος Κασσάνδρας συγκέντρωσε τρόφιμα, ρούχα, κλινοσκεπάσματα και νερά τα οποία και παρέδωσαν στο Δήμο Δυρραχίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κασσάνδρας Αθανάσιος Αλβανός και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παύλος Παντζίκης.

Οι δύο αιρετοί που εκπροσώπησαν το Δήμο Κασσάνδρας, ο Αντιδήμαρχος Παντζίκης Παύλος και ο Πρόεδρος ΔΣ Αλβανός Αθανάσιος έγιναν δεκτοί από τον Αντιδήμαρχο Δυρραχίου Florjan Tahiri και από τον Αντιπεριφερειάρχη Albert Kukasi και ενημερώθηκαν για τις τραγικές στιγμές που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι και για την προσπάθεια των Αλβανικών Αρχών να απαλύνουν όσο γίνεται το πρόβλημά τους.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: " Είναι χρέος μας να στηρίζουμε ανθρώπινα και με κάθε διαθέσιμο μέσο τους πληγέντες γείτονες μας.Είναι αποστολή μας να συνδράμομε γενναία για να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο.»

• Θερμές ευχαριστίες: Η μεταφορά έγινε αφιλοκερδώς από την εταιρεία FRESH Μονοπρόσωπη ΙΚΕ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ με έδρα τη Ν. Φώκαια

• Σταμπουλή Δημήτρη και την Δέλτα Τεχνική με έδρα στην Κασσάνδρεια που ανέλαβε το κόστος των καυσίμων

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους κατοίκους του Δήμου Κασσάνδρας για τη μεγάλη ανταπόκριση.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα