Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Έκλεισαν πέντε σχολεία στο Δήμο Αριστοτέλη λόγω γρίπης

Τα κρούσματα γρίπης αυξάνονται καθημερινά και σχολεία της Χαλκιδικής καταγράφουνν καθημερινά αρκετές απουσίες μαθητών.

Μετά το Δήμο Σιθωνίας, σειρά πήρε σήμερα ο Δήμος Αριστοτέλη, καθώς ο δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος, αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 λόγω έξαρσης του ιού της γρίπης.

Προκειμένου να αντιμετωπισθεί η διασπορά των ιώσεων και να επιτευχθεί η γρηγορότερη ανάρρωση των μαθητών δεν θα λειτουργήσουν τα εξής σχολεία:

  • Δημοτικό Σχολείο Αρναίας
  • 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Αρναίας
  • Νηπιαγωγείο Νεοχωρίου
  • Νηπιαγωγείο Στανού


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.