Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ιερισσό

Το τουριστικό προϊόν της προ του Άθω περιοχή αναβαθμίζεται από το φετινό καλοκαίρι με τη λειτουργία του νέου 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος που θα λειτουργήσει στην Ιερισσό!

 

Πρόκειται για το ξενοδοχειακό συγκρότημα Athos, το οποίο όμως ήταν για πολλά χρόνια κλειστό. Πρόσφατα εξαγοράστηκε από Βούλγαρο επιχειρηματία και ύστερα από ριζική ανακατασκευή, που σχεδιάστηκε από Γάλλο αρχιτέκτονα και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, θα λειτουργήσει από το φετινό καλοκαίρι ως το 5άστερο Mount Athos Resort.

Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 80 δωμάτια και σουίτες, μεγάλη πισίνα που κατασκευάζεται μπροστά στη θάλασσα, pool bar, παιδική πισίνα, εστιατόρια, rooftop café – bar, beach bar, fitness centre, parking κ.ά.

Από το παλιό κεντρικό κτήριο έμεινε μόνο ο «σκελετός» του και ουσιαστικά φτιάχτηκε από την αρχή, προστέθηκαν πισίνες σε bungalows σουίτες κ.ά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επένδυση στο Mount Athos Resort θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Φέτος θα λειτουργήσει με περίπου 80 δωμάτια και σουίτες, από το 2021 ο αριθμός των δωματίων θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς σύμφωνα με το σχεδιασμό θα διπλασιαστεί τουλάχιστον σε σχέση με φέτος.  

Πηγή:etravelnews.gr, booking.com, el.hotels.com

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα