Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στο "Χαμόγελο του παιδιού"

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που συγκεντρώθηκαν από το Δημοτικό Σχολείο Ολύνυθου, φτάνοντας το «Δέντρο της Αγάπης» ψηλά!

 

Στην προσπάθεια αυτή συνεργάστηκαν μαθητές, εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, o Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Γυναικών, και φορείς της Ολύνθου στέλνοντας μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς! 

 

 Ο διευθυντής του Σχολείου, Βασίλης Μισαηλίδης ανέφερε:

"Αγαπητοί γονείς και φίλοι, η ανταπόκρισή σας ήταν μοναδική και πέρα κάθε προσδοκίας!! Πιστεύουμε ότι οι μαθητές μας υιοθετούν τέτοιες πρακτικές και υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το Σχολείο μας αποδεικνύει έμπρακτα το βιωματικό του χαρακτήρα και το άνοιγμα  στη τοπική κοινωνία με τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους. Θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, σε όλους τους μαθητές, τον Πρόεδρο και τους Συλλόγους για την άριστη συνεργασία".

 

Η παράδοση έγινε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τον Διευθυντή του Σχολείου.

 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα