Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Παλιούρι από την τραγωδία -VIDEO-

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Παλιούρι καθώς οι κάτοικοι δεν μπορούν α πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε το χωριό τους και την άτυχη οικογένεια.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας. Ο 38χρονος πατέρας βγήκε από το σπίτι και επιβιβάστηκε στο ημιεπαγγελματικό αυτοκίνητο για να πάει σε μία δουλειά. Ο τραγικός πατέρας χωρίς να γνωρίζει ότι τον ακολούθησε η κόρη τους έκανε όπισθεν, μία κίνηση που αποδείχθηκε για το μοιραίο αγγελούδι.

 

«Είχαμε ένα ατύχημα με ένα πατέρα που παρέσυρε το παιδί του», είπε ένας κάτοικος της περιοχής στον Αlpha ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του! «Η κακιά η ώρα. Γνωρίζω την οικογένεια, ήταν αγαπημένο ζευγάρι, πρόσεχαν τα παιδιά τους. Η κακιά η ώρα έκανε ένα χωριό να πενθεί. Ίσως η προσμονή του μπαμπά να δει το παιδί ή του παιδιού να δει τον μπαμπά να έφερε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Η ουσία είναι πως το χωριό μας θρηνεί».

 

«Ήταν ατύχημα, δεν ήταν εσκεμμένο, προς Θεού! Το πως και το γιατί κανένας δεν ξέρει», είπε άλλος κάτοικος της περιοχής. 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα