Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας ζητεί λύση στον συγκοινωνιακό αποκλεισμό του Γοματίου

 Με ερώτησή του προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών, ο βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, ζητεί από τις αρμόδιες Αρχές να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλία για την επίλυση της έλλειψης προσβάσιμης οδού στο Γομάτι.


Από τις 22 Νοεμβρίου οπότε και οι πλημμύρες κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο του χωριού που το συνδέει με τον υπόλοιπο νομό, οι κάτοικοι δε μπορούν να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές πολλώ δε μάλλον τις έκτακτες ανάγκες τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για να μεταβούν οι κάτοικοι στο πλησιέστερο Νοσοκομείο πρέπει να διανύσουν απόσταση μιάμιση ώρας.



​Ο κος Πάνας δήλωσε σχετικά ότι: ‘’Το πρόβλημα της έλλειψης προσπελάσιμης οδού πρέπει να λυθεί άμεσα καθώς, μπαίνοντας στην περίοδο των εορτών, η κίνηση θα αυξηθεί και η πρόσβαση στο Άγιο Όρος, που παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα τις ημέρες αυτές, θα είναι αδύνατη.

Επίσης, μεγάλη σημασία έχει η αντιμετώπιση των έκτακτων ιατρικών περιστατικών των κατοίκων στο Γομάτι, η οποία καθίσταται δυσχερής λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης από το πλησιέστερο Νοσοκομείο. Αν δεν παραδοθεί έτοιμος ο δρόμος που καταστράφηκε μέχρι τα Χριστούγεννα, πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργηθεί παρακαμπτήρια οδός προσβάσιμη σε όλους.’’


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα