Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Κομμένοι δρόμοι και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής έχουν προκαλέσει οι βροχοπτώσεις και οι ισχυροί άνεμοι.Λόγω υπερχείλισης υδάτων έχει διακοπή η κυκλοφορία στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μεταμόρφωσης – Μεταγκιτσίου, καθώς και στο 1ο χλμ Ορμύλιας – Βράσταμων.

Δέντρο έπεσε το πρωί στον παλιό επαρχιακό δρόμο Νικήτης - Μεταμόρφωσης και παρενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απομάκρυνσή του.

Τα προβλήματα παραμένουν ακόμα στο 31ο χλμ της Ε.Ο. Πολυγύρου – Ιερισσού καθώς και από το 8ο έως το 11ο χλμ Βαρβάρας – Ολυμπιάδας προς την Ολυμπιάδα.

Συνεχίζονται και σήμερα το προβλήματα ηλεκτροδότησης στη χερσόνησο της Κασσάνδρας.Χωρίς ρεύμα παραμένει από χθες το Πευκοχώρι, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στο δίκτυο ηλεκτρισμού στην Καλλιθέα, στην Άφυτο, στο Παλιούρι και στην Κρυοπηγή. Χωρίς ρεύμα και περιοχές στην πόλη των Ν. Μουδανιών.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα