Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διακόπηκε η δίκη για την δολοφονία που συγκλόνισε την Χαλκιδική

Για τις 24 Φεβρουαρίου διακόπηκε η δίκη του 35χρονου Αλβανού, που κατηγορείται ότι σκότωσε, πέρσι τα Θεοφάνεια, την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε τον ανήλικο γιο τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 17 ημέρες, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψή του.

 

Μετά από αστυνομική επιχείρηση πολλών ημερών εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Ορμύλιας, μαζί με το ανήλικο παιδί.

 

Η αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Θεσσαλονίκης γέμισε σήμερα με συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς της άτυχης γυναίκας.

 

"Δεν πιστεύω να μετάνιωσε για ό,τι έκανε" ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας, υπογραμμίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η τύχη του κατηγορούμενου.  Αποκάλυψε επίσης ότι ο πρώην γαμπρός του δεν επικοινώνησε όλο αυτόν τον καιρό της προφυλάκισής του με τους γιους του. Όπως είπε, ο ίδιος και η σύζυγός του ασκούν τη γονική μέριμνα των δύο εγγονών τους.

 

Η δίκη ήταν προσδιορισμένη να διεξαχθεί σήμερα, αλλά ο 35χρονος, επικαλούμενος κώλυμα του συνηγόρου του, ζήτησε την αναβολή της. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, ωστόσο, αφού εκφώνησε τον κατάλογο των μαρτύρων, διέκοψε τη διαδικασία για τις 24 Φεβρουαρίου.

 

Η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς αμέσως μετά τη δολοφονία της 41 ετών πρώην συζύγου του, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι, ο κατηγορούμενος άρπαξε τον μικρότερο από τους δύο γιους τους, τον 5χρονο -σήμερα- Φοίβο, και γύριζε μαζί του σαν "αγρίμι", αναζητώντας τις νύχτες καταφύγιο σε καλύβες και παραπήγματα, ενώ πατέρας και γιος τρέφονταν με ό,τι έβρισκαν.

 

Ο ίδιος, μετά τη σύλληψή του, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ απολογούμενος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του φέρεται να δήλωσε θολωμένος, επειδή -σύμφωνα με τον ίδιο- εκείνη του διεμήνυσε ότι δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά τους. Είχε ζητήσει  δημοσίως συγγνώμη για τις πράξεις του.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα