Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών αποκατάστασης ζημιών

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αριστοτέλη συνεπεία των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των προβλημάτων, σε όλα τα σημεία.

 

Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, αποφασίστηκε η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αναγκαίων για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης ζημιών στον οδικό άξονα Βαρβάρας-Ολυμπιάδας.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή και μέχρι έκδοση νεοτέρας ανακοίνωσης, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον άξονα από τη διασταύρωση Βαρβάρας - Ολυμπιάδας ως την Ολυμπιάδα, λόγω κατολισθήσεων πρανών του οδοστρώματος στο 8,1ο χιλιόμετρο στο 10,8ο χιλιόμετρο και στο 11,7ο χιλιόμετρο.

 

Στην περιοχή ελήφθησαν όλα τα μέτρα για την τοποθέτηση της αναγκαίας σήμανσης και πρέπει οι οδηγοί να συμμορφώνονται στις σχετικές υποδείξεις πρωτίστως για την ασφάλειά τους. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη δυνατή αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου, στα οποία διεξάγονται εργασίες αποκατάστασης.

Στο μεταξύ, δεκάδες χωματουργικά μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς στην Ολυμπιάδα, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να καθαρίσουν χώματα και πέτρες μέσα από το χωριό. 

Οι κάτοικοι και αυτοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να επαναφέρουν το χωριό τους στην κανονικότητα και ελπίζουν ότι δε θα υπάρξει άλλο χτύπημα της φυσης στο χωριό τους, αρκεί και οι αρμόδιοι να σπεύσουν να υλοποιήσουν όσα υποσχέθηκαν, ειδικά τα έργα στα δύο ρέματα της Ολυμπιάδας. 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα