Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εκπαιδευτική ημερίδα για την προστασία από φυσικές καταστροφές στον Πολύγυρο

Ανοιχτή εκπαιδευτική ημερίδα για την προστασία από φυσικές καταστροφές πραγματοποιεί στον Πολύγυρο, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος, στο πλαίσιο του προγράμματος "Act to Protect" .

 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (Πολυτεχνείου 58) και ώρες 10.00 – 14.00, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, που επιθυμούν να ενημερωθούν για τους σωστούς τρόπους πρόληψης, διαχείρισης μίας έκτακτης ανάγκης και αντιμετώπισης των επιπτώσεων μετά από μία φυσική καταστροφή, όπως η πυρκαγιά, ο σεισμός και η πλημμύρα. Συγχρόνως, θα υπάρχει θεματική ενότητα με οδηγίες για την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε περιπτώσεις τραυματισμού.

 

Στόχος της εκπαιδευτικής αυτής δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών στον τομέα της πρόληψης, προκειμένου να μειωθούν στο μέτρο του δυνατού οι ανθρωπογενείς καταστροφές που συχνά πλήττουν την χώρα μας.

 

Την ημερίδα υποστηρίζει, εκτός από την Παπαστράτος, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και η Aegean, μεγάλος χορηγός και επίσημος αερομεταφορέας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα