Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανακύκλωση ενδυμάτων και υποδημάτων στην Κασσάνδρα

Έμφαση στην ορθολογική χρήση των απορριμμάτων δίνει ο Δήμος Κασσάνδρας στοχεύοντας στη σταδιακή αύξηση της ανακύκλωσης.

 

Ήδη με απόφαση της Δημοτικής Αρχής άρχισε,για πρώτη φορά στην Κασσάνδρα,η τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης για ενδύματα και υποδήματα προκειμένου οι δημότες να τα εναποθέτουν σ'αυτούς και όχι στους κάδους οργανικών απορριμμάτων.

 

Σήμερα,Πέμπτη,τοποθετήθηκαν κάδοι στη Ν. Φώκαια,στην Αθυτο,στην Καλλιθέα, στην Κασσάνδρεια, στην Κρυοπηγή,στο Πολύχρονο, στη Χανιώτη και στο Πευκοχώρι. Αύριο ακολουθούν το Παλιούρι, η Ν. Σκιώνη, η Καλάνδρα και η Φούρκα.

Σε πρώτη φάση τοποθετούνται 14 κάδοι σε όλο το Δήμο Κασσάνδρας και αναμένεται να προστεθούν ακόμη 6 προκειμένου συνολικά σε 20 σημεία του Δήμου οι δημότες και οι επισκέπτες της περιοχής να μπορούν να ανακυκλώσουν τα ενδύματα και υποδήματα τους.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: "Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την οργάνωση του Δήμου και γύρω από την ανακύκλωση τέτοιων ειδών και θέλω να διαβεβαιώσω τους δημότες ότι με την ευαισθησία που μας διακρίνει στοχεύουμε στο να αναπτύξουμε την ανακύκλωση και για περισσότερες μορφές απορριμμάτων".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα