Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αγώνας δρόμου για τη θωράκιση της Ολυμπιάδας - ΦΩΤΟ-

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί περιφέρεια και Δήμος Αριστοτέλη για να προλάβουν να κάνουν βασικές εργασίες στην Ολυμπιάδα, πριν χτυπήσει το επόμενο έντονο καιρικό φαινόμενο. 

Από το πρωί του Σαββάτου εργάζονται στην ολυμπιάδα συνολικά 30 εκσκαπτικά μηχανήματα. 

Όπως ανέφερε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη Ρίτσα Μπιζόγλη, ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, δόθηκε προτεραιότητα στη βελτίωση του ρέματος, στην εκβάθυνσή του και στην ενίσχυση των πρανών του, ώστε να αντέξει στην επόμενη νεροποντή. Παράλληλα έγινε καθαρισμός των γεφυρών από φερτά υλικά, ώστε να περνά ανεμπόδιστα το νερό της βροχής και τέλος έγιναν αναχώματα στα σημεία των επιχωματώσεων. "Μέριμνά μας είναι να αντιμετωπίσουμε επαρκώς ένα επόμενο κύμα κακοκαιρίας και να θωρακίσουμε σε πρώτη φάση το χωριό μετά την προχθεσινή καταστροφή" ανέφερε ο κ. Βαλιάνος. 

Λόγω της έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται η περιοχή του δήμου Αριστοτέλη από τα ξημερώματα της Παρασκευής και της αυριανής επικείμενης σφοδρής επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, αναστέλλεται για λόγους ασφαλείας των μαθητών η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Αριστοτέλη καθώς και των αντίστοιχων δομών του Δήμου (ΚΔΑΠ και παιδικοί σταθμοί σταθμοί).

Την ίδια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου – Ιερισσού (ύψος Πλατανόρεμα), έχει διακοπεί από χθες, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται από την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Αρναίας). Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης ΑστυνομίαςΧαλκιδικής, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι την αποκατάσταση των φθορών.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα