Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική - VIDEO-

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής, η Περιφέρεια και οι Δήμοι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

 

Από το πρωί έγιναν 3 απαντλήσεις υδάτων σε κατοικίες στα Φλογητά, ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε και στο Γυμνάσιο Ν. Μαρμαρά, στο οποίο με απόφαση του Δήμου Σιθωνίας διεκόπησαν τα μαθήματα.

Στο επαρχιακό δίκτυο της Σιθωνίας, έπεσε δέντρο στο ύψος του κάμπινγκ Λακάρα και συνεργείο της Πυροσβεστικής έσπευσε στο σημείο για να το απομακρύνει. Στο σημείο έπεσαν βράχια από τα πρανή του δρόμου και με τη συνδρομή μηχανημάτος της περιφέρειας η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

 

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε όλο το οδικό δίκτυο και κυρίως στις διαβάσεις ιρλανδικού τύπου, όπως αυτή του χείμαρρου Καπρινίκιας, στο δρόμο Βραστάμων - Ορμύλιας, όπου ο Δήμος Πολυγύρου τοποθέτησε προειδοποιητικές πινακίδες.

 

Πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν στα Πλανά από τους χειμάρρους. Στο ύψος των Πλανών στο 31ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδό Πολυγύρου - Ιερισσού η κυκλοφορία έχει διακοπεί.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα