Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήλωση Α.Ζωγράφου για την ολοκλήρωση του Γηροκομείου Πολυγύρου

Οι εργασίες στο Γηροκομείο Πολυγύρου ολοκληρώνονται, όπως είχε παρουσιάσει το halkidikinews.gr στις αρχές Νοεμβρίου. 

Η δημοτική αρχή Πολυγύρου πέτυχε να χρηματοδοτηθεί η ολοκλήρωση και λειτουργία του με το ποσό των 3.143.000 ευρώ και στόχος της είναι στο Γηροκομείο να λειτουργούν πλήρως ιατρεία, φυσιοθεραπευτήριο, χώροι ψυχαγωγίας και κάθε άλλη δραστηριότητα που θα ωφελήσει τα μέλη του.

 

Σήμερα ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος σε δήλωσή του αναφέρει: 

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος αλλά και απόλυτα περήφανος, γιατί ολοκληρώνουμε ένα έργο που ήταν όνειρο ζωής όχι μόνο των κατοίκων του Δήμου μας αλλά και όλης της Χαλκιδικής. Η ολοκλήρωση του Γηροκομείου, το οποίο είναι το καλύτερο στην Κεντρική Μακεδονία, φθάνει στο τέλος της. Σας είχα υποσχεθεί -παρά τις Κασσάνδρες- ότι το γηροκομείο θα τελειώσει. Και τελειώνει. Έτσι έχω μάθει εγώ να αγωνίζομαι έντιμα, καθαρά και με θάρρος και να απαντώ με έργα κι όχι με λόγια. Το Γηροκομείο είναι το πρώτο από τα έργα κοινωνικού ενδιαφέροντος, ακολουθούν τα ΚΔΑΠ, εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ κ.λ.π . Καλώ κάθε δημότη να αγκαλιάσει όλη αυτή τη προσπάθεια ,ώστε να αποτελέσει το Γηροκομείο μας πρότυπο λειτουργίας και προσφοράς. 

Η ηλικία και η ανάγκη υποστήριξης δεν μπορούν ποτέ να είναι η αφορμή για επιβολή περιορισμών. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων Τρίτης Ηλικίας καθώς και η διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους, από μέρους μας, θα συνεχίσει να είναι ουσιαστική και διαρκής.

«Τα γερατειά (όπως τ’ αποκαλούν οι άλλοι) μπορεί και να ’ναι ο καιρός της ευτυχίας μας». (Χ. Μπόρχες).

Συνεχίζουμε.."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα