Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εκπροσώπηση της Χαλκιδικής στα Κεντρικά Όργανα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

 Δυο νέοι Χαλκιδικιώτες, ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Ξιούφης από την Αρναία και ο επιχειρηματίας Νίκος Χατζηαλέξης από τη Νέα Καλλικράτεια ξεχώρισαν στο πρόσφατο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και εκλέχθηκαν και οι δυο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

 

Παράλληλα, ο Γιάννης Ξιούφης τοποθετήθηκε υπεύθυνος αναπληρωτής του Πολιτικού Σχεδιασμού της Οργάνωσης (Εκτελεστικό Γραφείο) και ο Νίκος Χατζηαλέξης, Τομεάρχης Τουρισμού (Πολιτικό Συμβούλιο).


Η πορεία του Γιάννη Ξιούφη, ως μέλους της Κεντρικής Επιτροπής από το 2016, συνετέλεσε στην πολιτική αναβάθμιση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στη Χαλκιδική. Με τον πολιτικό αλλά παράλληλα ανθρώπινο λόγο του,  τις παρεμβάσεις του σε κρίσιμα τοπικά ζητήματα, τις περιγραφικές αναφορές «από και για» τη Χαλκιδική, οι οποίες αποτέλεσαν αντικείμενο των τοποθετήσεών του στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, κατάφερε να συμπεριλάβει τη Χαλκιδική στα δρώμενα και την καταστήσει πρωταγωνίστρια στη λήψη αποφάσεων.


Ο Νίκος Χατζηαλέξης, ως πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής από το 2016, κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τα μέλη της Οργάνωσης και να αυξήσει την ενεργό δράση της, δημιουργώντας μια εξωστρεφή τοπική νεολαία, που ήρθε σε επαφή με την κοινωνία και αφουγκράστηκε τις ανάγκες των νέων ανθρώπων.


Οι δύο νέοι – προσωπικές επιλογές του νέου Προέδρου Παύλου Μαρινάκη – αποτελούν το πιο ελπιδοφόρο εχέγγυο σε ό,τι αφορά την αποτίναξη του "παλιακού" πολιτικού κατεστημένου και την απαρχή μιας διαφορετικής εποχής στην πολιτική: αυτής που εστιάζει στον άνθρωπο, στον πραγματικό λόγο και στη ρεαλιστική αντιμετώπιση των δεδομένων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα