Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς

Η Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε ότι να προχωρήσει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, χωρίς να κατονομάζει τον επενδυτή. Ωστόσο, φαβορί για την αγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς είναι ο Ιβάν Σαββίδης.



Όπως αποκαλύπτει η Voria.gr, και παρότι η πλευρά του ομογενή επιχειρηματία και ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφεύγει να σχολιάζει οτιδήποτε για το θέμα, ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο επικρατέστερος διεκδικητής των μετοχών του Πόρτο Καρράς που έχει εισφέρει η κατασκευαστική εταιρεία στην «T.O International Holding Ltd». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τίμημα της αγοράς θα ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ, ενώ οι επενδύσεις που προγραμματίζονται από τον επιχειρηματία στο ξενοδοχειακό συγκρότημα εκτιμάται ότι θα υπερβούν τα 100 εκατ. ευρώ.



Η προσπάθεια πώλησης του Πόρτο Καρράς ξεκίνησε στις αρχές του έτους. Η ακίνητη περιουσία του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς αποτιμήθηκε στα τέλη του 2018 σε περίπου 395 εκατ. ευρώ, χωρίς, ωστόσο, να υπολογίζεται η αξία της άδειας ανέγερσης 526 πολυτελών κατοικιών εντός του συγκροτήματος.

 

Εφόσον το deal κλειδώσει, ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει κάνει ένα γερό... μπάσιμο στον τομέα του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα.



Περισσότερα στην voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα