Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών - ΦΩΤΟ-

Μπροστά σε μια δυσάρεστη και τριτοκοσμική εικόνα βρέθηκαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών, καθώς άγνωστοι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής γέμισαν τους τοίχους του σχολικού συγκροτήματος με συνθήματα και βρισιές.



Το σχολείο είχε βαφεί από το Δήμο Ν. Προποντίδας για την έναρξη της νέας σχολικής σχολικής χρονιάς. Οι γονείς που καταγγέλλουν το γεγονός επισημαίνουν στο halkidikinews.gr ότι στο χώρο, εκτός από τα μαθήματα του σχολείου, διεξάγονται και οι προπονήσεις διαφόρων ακαδημιών των Ν. Μουδανιών, λόγω του ότι το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης δεν λειτουργεί μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που προξένησε η θεομηνία.


 "Στο σχολείο πηγαίνουν τα απογεύματα παιδιά όλων των ηλικιών από 5 μέχρι 16. Είναι θλιβερό να μη σέβονται κάποιοι τη δημόσια περιουσία" αναφέρουν οι γονείς στο halkidikinews.gr



Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών, Σταμάτης Σταματιάδης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, ενώ το σχολείο επισκέφθηκε και ο αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Κοκκινίδης.

"Σε συνεργασία με το Δήμο αποφασίστηκε να τοποθετηθούν περισσότεροι ιστοί φωτισμού στο χώρο του σχολείου και επιπλέον να γίνεται βιντεοεπιτήρηση, προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα, τα οποία δεν αντιμετωπίζουμε πρώτη φορά" επεσήμανε στο halkidikinews.gr ο κ. Σταματιάδης.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες για το φωτισμό και την τοποθέτηση καμερών, τότε ο Δήμος Ν. Προποντίδας θα ξαναβάψει το σχολικό κτίριο σβήνοντας τις βρισιές και τα συνθήματα.

halkidikinews.gr

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα