Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες και βελτιώσεις στο λιμάνι της Ουρανούπολης -VIDEO-

Μία αξιοπρεπή εμφάνιση -μέχρι να υλοποιηθεί η κατασκευή- απέκτησε πριν από λίγες ημέρες το ιστορικό λιμάνι της Ουρανούπολης, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια είναι έρμαιο των φυσικών φαινομένων και της αδιαφορίας, παρά το ότι κάθε χρόνο περνούν από κει χιλιάδες επισκέπτες για το Άγιο Όρος.


Η νέα διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη σε συνεργασία με τον Δήμο, έδωσαν πριν από λίγες ημέρες το μήνυμα ότι μόνο με γρήγορες αποφάσεις, καλή θέληση και όρεξη για δουλειά, μπορούν να πετύχουν και να γίνουν αποτελεσματικοί, χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.


Η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Ελευθερία Χατζησταματίου, σχολίασε: "Η αρχή έγινε από το συγκεκριμένο λιμάνι και οι ενέργειες του Λιμενικού Ταμείου συνεχίζονται στην περιοχή της Τρυπητής και αμέσως μετά στην περιοχή της Αμμουλιανής, του μοναδικού κατοικημένου νησιού της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες και οι βελτιώσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα λιμάνια αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη, για να έχουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση στους χιλιάδες ανθρώπους που επισκέπτονται τις περιοχές μας, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν αυτούς τους λιμένες είτε για δουλειά είτε για ψυχαγωγία. Και όπως είπε ο μέγας Σοφός Αριστοτέλης "Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα