Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Κοπή χόρτων και καθαρισμός δρόμων και πρανών στην Π.Ε. Χαλκιδικής

Επίσκεψη στα σημεία όπου εκτελούνται εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Κοπή χόρτων και καθαρισμός δρόμων και πρανών», πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος.


 
Οι εργασίες λαμβάνουν χώρα σε διάφορα σημεία, αρμοδιότητας οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και περιλαμβάνουν τον καθαρισμό της παρόδιας βλάστησης, την κοπή των δέντρων και των κλαδιών που εμποδίζουν την ορατότητα και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων καθώς και καθαρισμό των πρανών από καταπτώσεις.


 
Ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών έργων για την εξέλιξη της πορείας των εργασιών και σχολίασε σχετικά: "Παρόλο που υπήρχαν δυσκολίες εν μέσω τουριστικής περιόδου, λόγω της αυξημένης κίνησης στο οδικό δίκτυο, καταφέραμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της σύμβασης και να καθαρίσουμε το μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή διέλευση των πολιτών και των επισκεπτών."
 
Οι εργασίες θα συνεχιστούν σε όλα τα τμήματα του οδικού δικτύου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα